Dagens outfit!

Hola! 
Dagens outfit, + hår eller noe;
//Genser - Risøe// //Høytlivsbukse - Vero Moda// //Armbånd - Glitter// 

Bilder fra helga!

Hey!
Har hatt besøk av Karoline, vi har tatt en del bilder, så i steden for å skrive så mye om hva vi har gjort så, tenkte jeg å legge ut noen bilder, mange rare...  men ja!
Var i hvertfall veldig gøy, og koselig♥

Søteste Karoline på disse bildene!♥Yupp! Det var bare en liten brøkdel av alle bildene! 
Vi blogges igjen i morgen! :DInnkjøp 24.01.13

Hei!
Tredje byturen på rad dette, denne gangen med Karoline♥
Kjempekoselig det, nå blir det ikke mer shopping før neste måned, for nå er jeg helt blakk! Men er jo ikke så lenge til det da! 
Ja, her er da dagens innkjøp da:

Joggebukse fra Cubus 99krSkjorte  fra Vero Moda 260kr
Neglelakk fra Lindex 20kr

 

Innkjøp 23.01.13

Hei!
Tok meg en bytur i dag også, med kusina mi<3
Igjen så ble det litt så her er innkjøpet;

Grønn genser : Kjøpt på RisøeHettejakke fra BikBok

Neglelakk fra b.young.

-Syns?

 

Outfit 23.01.13

Hei!
Dagens outfit:

//Singlett - Lace// //Bukse - Vero Moda// 

Innkjøp 22.01.13

Hey!
I dag har jeg vært i byen, med min kjære kusine, noe som var veldig koselig!♥
Det ble ganske mye shopping, ikke på meg, men fikk meg noen pakker med strikk og to bukser jeg har sikla etter lenge! LOVE THEM!
Ellers har jeg vært i barnehagen i dag på utplassering!, og vaska hos tante, noe som vil si at jeg fikk buksene "gratis" så da har jeg fortsatt penger til andre ting, love her!
Ja over til overskriften, her er innkjøpene:
Vinrød høytlivsbukse

Foran!

Bak

Glidelås bak

To "lommer" foran, som ikke er lommer.

Så en helt lik en i mørkeblåBuksene er kjøpt på Vero Moda til 400,- for to!

-Syns?
 

Skøytebanen!

Hei!
I dag var jeg med Karoline på skøytebanen, noe som var urolig koselig<3 første skøytetur denne vinteren :) fikk ikke tatt så mange bilder siden vi hadde det mest gøy, men kan legge ut et bilde jeg lagde:

-Hva har du gjort i dag?
-Linea<3

#eye #ponnytale #black&white #makeup #smile

Hey! 
Sitter her å slapper av på en herlig lørdagskveld!
I morgen blir det skøyter med Karoline, noe som kommer til å bli koselig♥
Tok noen bilder i sta, fikk sånn trang liksom, neida... joda... Men ja kan jo legge ut noen av de:Litt svart-hvitt og farga bilder om hverandre men..men..  

Veldig random overskrift egentlig, men fant ikke på noe bedre, dere får ha en fin lørdags kveld videre og kose dere masse søte folk:* 

Overnatting på G!

Hei!
Akkurat nå er jeg hos Karoline, skal være her i natt<3 kjempekoselig:)
Vi bare slapper litt av og har det gøy, mye latter som alltid. Ja er det så mye å si da, det er helg!!! En velfortjent helg vil jeg si, er så sliten nå at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Spiste pizza i sta!

Var yrkesmesse i går, i møtte den unge fleksnes, og to andre awesome gutter :) haha de ville at vi skulle ta et bilde, så vi gjorde det. De var skikkelig koselige å morsomme!

Er nok ikke så lenge til vi skal legge oss, så vi blogges:*
Ha en fin fredagskveld videre:)

-Hva gjør du i kveld?
-Linea<3

Ferdig etter 5 år med veksthormon sprøyte!

Hei!
Som noen av dere kanskje vet, jeg har i alle fall blogget om det en gang i fjord, så gikk jeg på veksthormon sprøyter. Dere kan lese det innlegget HER!
Det er da sprøyter som gjør at du kan vokse litt ekstra, hvor mye du ekstra du vokser er forskjellig fra person til person.
Jeg var på sykehuset på fredag, og fikk da beskjed om at jeg var ferdig med å bruke veksthormon sprøytene, det var jo en god nyhet, og det er deilig å kunne slippe å huske på det hver eneste kveld.

Via røntgenbilde av hånden sjekker de om man kan vokse mer eller ikke, og for meg er skjellettet mitt ferdig utvokst.
Jeg begynte på det i januar 2008, året som jeg fylte 12 år. Så jeg brukte de altså i 5 år. 
Nå som jeg er helt ferdig er det jo lettere å fortelle om det.
Lettere å fortelle om jeg har reagert på det og sånt.

Bivirkninger: Jeg hadde ingen bivirkninger, noe jeg er veldig glad for. 
Man kan få noen bivirkninger, men jeg hadde ikke problemer med noen, jeg har i hvertfall ikke merket noe annerledes etter jeg slutta på de.

Gjør det vondt? har fått mange spørsmål om jeg syns det gjør vondt , jeg syns ikke det, det er jo en sprøyte man tar i låret hver eneste kveld, nåla er veldig tynn, og kort, selvfølgelig kan det gjøre veldig vondt, jeg merket det noen ganger, men det er om man treffer en nerve, noe som ikke er så veldig ofte. 

Legen spurte meg om jeg var fornøyd med at jeg starta med det, og om det var nyttig..
Jeg syns det har vært veldig nyttig, og vært veldig fornøy med det, har aldri hatt noen problemer, og har aldri angra på at jeg starta, selvfølgelig kan det være slitsomt, og hele tiden måtte ta den med seg når man skal på ferier og sånt, eller til venninner på overnattingsbesøk, men det er jo egentlig ikke noe stort problem. Jeg fikk beskjed før jeg starta på det, at jeg ikke kunne bli høyere enn 148cm, noe som ikke er så veldig høyt og under skalaen for hvor høy man "skal" være når man er 16 år gammel, altså jeg ville vært kortvokst.

Nå etter behandlingen har jeg blitt 154cm, noe jeg er fornøyd med, jeg ligger over skalaen som er på 150cm for jenter/damer som er ferdig utvokst, noe som jeg er strålende fornøyd med! :D

Jeg tar gjerne i mot spørsmål om dere lurer på noe, kan godt hende noen skal begynne med det også, og jeg er åpen for spørsmål og svarer på det jeg kan svare på, om dere lurer på noe om meg anngående det, som sagt jeg svarer på alt! SÅ IKKE VÆR REDD FOR Å SPØRRE :)  


Jeg valgte å bruke denne typen, det finnes mange forskjellige, jeg var redd for de såkalte vanlige sprøytene, og ville helst ikke stikke nåla inn selv, og med denne "nordi pennen" så trykker man bare på en knapp og nålen går inn. Enkel å grei, og jeg har brukt den siden dag 1! 

BARE TIL Å SPØRRE OM SPØRSMÅL! :) 


 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013


★ legg meg til som venn
Hei!Navnet er Linea, jente som ble født 21.juni 1996:) Blogger om hva som skjer i hverdagen og alt mulig annet, trykk på youtube-knappen for å komme til youtube kanalen min! Velkommen tilbake!hits